SG - Purpose Report

Samen BOUWEN AAN DUURZAAMHEID

Tweede purpose report

TWEEDE PURPOSE REPORT TOONT HOE WE SAMEN BOUWEN AAN DUURZAAMHEID  

Bij Gyproc® en Isover® willen we toonaangevend te zijn op vlak van duurzaamheid. Dit gaat niet alleen over onze impact op de planeet, maar ook op de samenleving waar we deel van uitmaken. Onder de noemer ‘Making the world a better home’, vertalen we onze ambitie naar concrete actiepunten. 
 
Met veel trots stelden we daarom ons tweede purpose rapport samen, waar al onze duurzaamheidsinitiatieven gebundeld zijn, gekoppeld aan een sterke toekomstvisie. Met dit rapport laten we zien dat we onze hoge ambities stap voor stap aan het realiseren zijn, samen met jullie: onze klanten, partners en medewerkers. Want ‘Making the world a better home’, dat kan natuurlijk niet alleen! 

Als vertrouwde business partners delen we bij Gyproc® en Isover® onze expertise. We inspireren en ondersteunen (toekomstige) professionals én doe-het-zelvers om met duurzame en innovatieve producten en oplossingen aan de slag te gaan. Met veel plezier delen we daarom alle inspanningen die we binnen Gyproc® en Isover® leveren om samen duurzaam te ondernemen! 

Purpose Report Editie 2

Benieuwd naar de inspanningen en initiatieven van Gyproc® en ISOVER®?

Download dan hier ons TWEEDE purpose report.

Download

 

Wil je in de toekomst graag op de hoogte blijven van onze updates omtrent duurzaamheid?

Laat dan hier je gegevens achter.